Elektronische beveiliging

 

Veiligheid is allesbehalve vanzelfsprekend. Veiligheid moet je maken. De elektronische beveiliging en alarmsystemen van KENNIS TOTAAL TECHNIEK creëren veiligheid. Van  inbraakalarm tot brandmeldsysteem en van camerabewaking tot toegangscontrole.

 

Advies, beveiligingsconcepten, bewaking, service, onderhoud: als het over veiligheid gaat in de breedste zin van het woord, is KENNIS TOTAAL TECHNIEK uw partner. Wij installeren een totaalpakket in beveiliging
en bewaking voor bedrijfspanden en woningen.

Camerasystemen

 

Camerabewaking geeft een sterk gevoel van veiligheid en dat is niet voor niets. Het besef dat er een paar extra ogen letten op je eigendommen kan van grote waarde zijn. Omdat veel camerabewakingssystemen tegenwoordig een opneemfunctie bezitten, kunnen beelden altijd op een later tijdstip teruggekeken worden. De optie om de camerabewaking te koppelen aan bijvoorbeeld een tablet of smartphone biedt je de mogelijkheid om live mee te kijken.

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van camerabewaking en camerasystemen.

 

Camera-systeem-03

Geïnteresseerd? Informeer naar onze mogelijkheden!