Ontwerp en advies

 

De elektrische installatie is het hart van alle techniek in een woning of bedrijfspand. Bij bouw of verbouw is het verstandig om in een vroeg stadium de wensen in kaart te brengen zodat de installatie hierop afgestemd kan worden.

 

Zo voorkomt u bijvoorbeeld blijvend zichtbare elektriciteitsleidingen die achteraf toegevoegd moeten worden. KENNIS TOTAAL TECHNIEK adviseert en begeleid u graag tijdens dit proces.

Onderhoud en storingen

 

De elektronische installaties van een woning of bedrijfspand worden steeds complexer en periodiek onderhoud daarom steeds belangrijker.

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK kan dit voor u verzorgen zodat de werking van uw installatie en bedrijfsvoering gewaarborgd blijft. Mocht u een acute storing hebben, dan staan wij 24/7 voor u klaar.

Keuringen

 

Elektrische installaties moeten aan veel normen en voorschriften voldoen waaronder NEN 1010 zoals staat beschreven in het Bouwbesluit.

 

Bedrijfsmatig dienen elektrische installaties zoals groepenkasten en noodverlichting periodiek gekeurd te worden om de veiligheid te kunnen waarborgen.

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK kan zowel een huisinspectie als bedrijfskeuring verzorgen. Neem hiervoor contact met ons op.

GeĂ¯nteresseerd? Informeer naar onze mogelijkheden!