Elektrotechniek

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK ontwerpt, installeert en onderhoudt hoogwaardige en bedrijfszekere elektrotechnische installaties variërend van (nood)verlichtingsinstallaties tot domotica. Of het nu gaat om de vervanging van een groepenkast of de realisatie van een volledig nieuwbouwproject, wij doen nooit concessies aan de kwaliteit.

 

Alle elektrotechnische installaties van KENNIS TOTAAL TECHNIEK voldoen uiteraard aan de laatste normen, voorschriften en eisen die aan de installaties en gebruikte materialen gesteld worden.

Verlichting

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK levert alle denkbare installaties zoals algemene verlichting voor woningen en projectverlichting op maat voor bedrijven, werkplekverlichting, noodverlichting en buitenverlichting. Ook hebben we veel ervaring met het aanlichten van bijvoorbeeld gebouwen, bomen, en kunstwerken.

 

Uw installatie wordt aangelegd volgende de laatste normen. Er wordt gebruik gemaakt van kwaliteitsmaterialen en waarborgen op deze manier een veilige, duurzame en toekomstbestendige installatie.

Data en communicatie

 

Onze dienstverlening op het gebied van (tele)communicatie varieert van de aanleg van netwerkbekabeling tot de installatie van ISDN telefooncentrales en draadloze telefoonsystemen. De netwerken die we leveren en de uitbreidingen op uw bestaande netwerk kunnen desgewenst gecertificeerd worden volgens de bekende CAT standaarden.

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK installeert ISDN en VOIP centrales voor telefonie maar ook draadloze telefoonsystemen. Daarnaast realiseren wij maatwerk interfaces voor de uitwisseling van berichten tussen noodoproep en telefoniesystemen.

 

Ook voor de installatie en onderhoud van deur-intercomsystemen kunt u terecht bij KENNIS TOTAAL TECHNIEK. Deze installaties kunnen zeer compleet geleverd worden, inclusief videoverbindingen en koppelingen met het telefoonnet.

Besturingstechniek

 

Voor uw industriële processen en gebouwmanagement biedt KENNIS TOTAAL TECHNIEK oplossingen op maat. Meet- en regeltechniek, proces en installatiebekabeling passen we bijvoorbeeld toe op productiemachines, klimaatinstallaties en gebouwbeheersystemen. In samenwerking met de machineleveranciers ontzorgen wij u volledig met bekabeling, aansluiting en inregelen.

 

Eén van de belangrijke aspecten binnen de besturingstechniek zijn de plc-technieken. Daarnaast spelen de traditionele schakelcomponenten eveneens een grote rol. In eigen beheer worden de besturingssystemen en schakelkasten ontworpen, geproduceerd en op locatie geïnstalleerd.

Klimaattechniek

 

Een aangenaam binnenklimaat is van groot belang voor comfortabel wonen en werken. De juiste temperatuur, de juiste luchtvochtigheid, voldoende frisse lucht – en dat alles ook nog eens zo energiezuinig mogelijk.

 

Het bereiken van een optimaal en duurzaam binnenklimaat vereist een combinatie van factoren. En dus van verschillende technieken: ventilatietechniek (waaronder luchtbehandelingsinstallaties), verwarmingstechniek (CV), koeltechniek (bijvoorbeeld airconditioning) en steeds vaker: warmte- en koudeopslag.

 

KENNIS TOTAAL TECHNIEK realiseert het optimale binnenklimaat voor uw bedrijf, fabriek of woning.

Geïnteresseerd? Informeer naar onze mogelijkheden!